Dit is een verhaal van één van mijn klanten die haar streefgewicht heeft behaald.

e1c24b_882a1e82f2dc4f54987f80beeb4c9e12_mv2.jpg

Vandaag een verhaal van één van mijn klanten die haar streefgewicht heeft behaald bij The WeightKitchen:


Mijn lieve klant heeft al heel wat hindernissen in haar leven moeten doorstaan. Gewicht was ook wel een dingetje, dus in maart 2019 bezocht ze mij in The WeightKitchen.

We zijn begonnen met een intake gesprek en van hieruit hebben we een plan gemaakt en een doelstelling. Mijn lieve klant had een zuiver doel voor haar ogen en daar wilde ze ook naar toe werken. Aan beweging schort het niet, daar ze dagelijks 10 á 20 km loopt met haar hond. Om af te vallen is het van belang dat men zeker 3 á 4 x per week actief bezig is. Voor de ene is het de sportschool voor de andere is het heerlijk elke dag lopen. Maar wel met een flinke looppas, want slenteren, tja daar heb je niet veel aan!

Ik heb samen met mijn lieve klant bekeken wat ze graag wilde eten, wat ze wel of niet lustte en welke wensen ze had. Dit vindt ik zeer belangrijk, want je wilt afvallen op een leuke en gezonde manier, maar je moet ook gemotiveerd blijven, dus zorg ik ervoor dat ze altijd iets kunnen kiezen wat ze heel graag in hun eten willen hebben, (ook al is het een tikje ongezond). Na ons gesprek heb ik haar opgemeten en gewogen. Hierop hebben we onze eerste doelstelling gezet. Eén week later hadden we onze nieuwe afspraak. Op die dag kreeg ze het weekmenu, dat geheel aangepast is op haar, mee naar huis.

Mijn weekmenu’s zijn voor vrouwen tussen de 1500 en 1600 kcal per dag. Bij mannen zitten we tussen de 1800 en 1900 kcal per dag, dit ter informatie!!!

Na 1 jaar met ups en downs, want die horen er ook bij, was ze al bijna 10 kilo kwijt. Omdat ze voor haar gezondheid iets meer moest doen aan beweging, ging ze onder begeleiding van sportcoach Rutger elke week 2 á 3 keer per week nog erbij sporten. Dit werd een flinke uitdaging, maar ze durfde het aan en zie aan wat voor resultaat dit heeft bemachtigd. Mijn lieve klant moest een eiwitrijk dieet volgen, door deze intensieve training. Dit had ze nodig op verzoek van haar coach Rutger en bleek ook het beste voor haar te zijn.

Daar ze genoeg wist over haar eetpatroon van de weekmenu’s die ze 1 jaar bij The WeightKitchen had ontvangen, koos mijn lieve klant voor de 15 Rittenkaart. Hiermee kan ze komen voor te wegen wanneer ze maar wilt, (natuurlijk wel op afspraak). Af en toe lever ik haar nog eiwitrijke recepten aan, om ook wat meer variëteit in het eten te kunnen geven. Maar nu precies 2 jaar verder heeft ze zichzelf super overtroffen. Ze heeft haar eind doel totaal behaald. Ze begon met een gewicht van 90 kilo BMI 31.2 en zie nu haar resultaat op 70 kilo en een prachtig BMI 24.4. Mijn lieve klant was super blij en tevreden met haar behaalde resultaat.

Ik mocht met toestemming van mijn lieve klant, dit kleine verhaal en de foto's met jullie delen. Ik ben Super Trots op Haar!!!

e1c24b_a03d7738f5e349a587182aa9c63bd801_mv2.jpg
Previous
Previous

Change for the Better

Next
Next

Bananenbrood met appel en kaneel