Na ongeveer 2 maanden waren de eerste 10 kilo’s er al van af!

Vandaag een klein Blog verhaaltje van Ruud.

Ruud heeft al meerdere pogingen gewaagd om af te vallen. Via Facebook kwam hij in contact met The WeightKitchen. Samen met zijn vrouw kwam hij naar het intake gesprek, van hieruit hebben we een plan gemaakt en een doelstelling.

We hebben samen bekeken wat de wensen waren over de voeding. Dit vindt ik zeer belangrijk, want je wilt afvallen op een leuke en gezonde manier, maar je moet ook gemotiveerd blijven, dus zorg ik ervoor dat ze altijd iets kunnen kiezen wat ze heel graag in hun eten willen hebben. Na het gesprek heb ik Ruud gewogen en opgemeten. En hierop hebben we een doelstelling gezet.

Ruud eerste doelstelling was 10 kilo. We zouden daarna kijken als dit behaald werd om naar nog eens 10 kilo erbij af te vallen. Het begin ging direct goed en de daarop volgende weken ook. Soms wat minder en dan weer een week wat meer. Er kwam ook wel eens wat bij, maar dat was altijd te verklaren. Na ongeveer 2 maanden waren de eerste 10 kilo’s er al van af. Inmiddels zijn het er al 15 kilo’s en Ruud valt nog steeds elke week netjes af. Zelfs zijn vrouw is inmiddels flink wat kilo’s kwijt geraakt. Samen hebben ze dit proces doorlopen. En ze gaan nog steeds dagelijks hiermee door.

Ruud je bent een kanjer! Chapeau voor jou en je vrouw.

Next
Next

Afvallen en bewegen doe je op verschillende manieren.